Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ανεκπλήρωτα όνειρα


Καλησπέρα και καλή (βροχερή όπως φαίνεται) εβδομάδα! Η Marianna με προσκάλεσε να γράψω κάποια από τα ανεκπλήρωτα όνειρά μου. Το πρώτο που σκέφτηκα, δεδομένου ότι ο υπολογιστής μου τα έφτυσε (έτσι, ξαφνικά, κι ενώ ήταν υγιέστατος, έκλεισε και δεν ξανανοιξε ποτέ, κλαψ κλαψ!) είναι τι ωραία που θα ήταν να συνέλθει το pc-άκι μου μ' έναν μαγικό τρόπο. Ανεκπλήρωτο θα μείνει βέβαια αυτό το όνειρο, γιατί ο pc-ίατρος δεν μου έδωσε καμμία ελπίδα. Επίσης, θα ήθελα πολύ να ρίξω μια-δυο φάπες σε έναν οδοντίατρο που με ταλαιπώρησε αρκετά: " εδώ πονάω ρε ντόκτορ!" έλεγα εγώ (γνωριζόμαστε χρόνια κι έχουμε θάρρος) "όχι, δεν πονάς" έλεγε εκείνος ( γιατί την οδοντιατρική την έμαθε στο Hogwarts, παρέα με τον Χάρι Πόττερ). Τέλοσπάντων, τέλος καλό όλα καλά, είμαι και κατά της βίας, επομένως κι αυτό ανεκπλήρωτο θα μείνει. Σοβαρά τώρα, ένα ανεκπλήρωτο όνειρο είναι να αποκτήσω ένα ροζ beetle, σαν αυτόν της φωτό. Μάλλον μου έχει μείνει από τα νηπιακά μου χρόνια, που είχα τη ροζ vespa της Barbie. Αυτό λεω ότι είναι ανεκπλήρωτο προς το παρόν (αν συναντήσετε στο μέλλον στο δρόμο έναν ροζ σκαραβαίο, εγώ θα είμαι μέσα, αμέ!).



Επίσης θέλω να ξαναπάω στη Βενετία. Κι αυτό ανεκπλήρωτο προς το παρόν. Και μια Φλωρεντία δεν θα με χάλαγε καθόλου.


(Είσαι 100% bookworm όταν βρίσκεσαι στη Βενετία και ψάχνεις να βρεις σελιδοδείκτες murano.)


Να πω κι άλλο ένα που θα παραμείνει απραγματοποίητο: Να καταναλώνω όσες σοκολάτες θέλω... και να μην παίρνω γραμμάριο! Αυτό, σε απλά Ελληνικά, λέγεται όνειρο θερινής νυκτός...






18 σχόλια:

  1. τα ανεκπλήρωτα όνειρα είναι μεγάλη προκληση..!ξεκίνα με τις σοκολάτες και αν έχεις τύχη διάβαινε και με το αυτοκινητακι χαχα
    καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φλωρεντία θα πάμε με την Σχολή μάλλον φέτος. Ελααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι αληθινά όνειρα γεματα χρώμα ζεστασιά , γεύση και άρωμα πίστεψέ τα λίγο περισσότερο και θα σου στείλω την μαγική αστερόσκονη !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυό το ανεκπλήρωτο θερινής νυκτός. είναι και δικό μου όνειρο χα χα χαα!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό με την σοκολάτα θα έπρεπε να το αναφέρω κι εγώ... Και όλες μας!! :P Όσο για την Φλωρεντία, αν πασ, θα με πάρεις κι εμέναααα;... Βενετία ήταν να πάω σε κανα μήνα αλλά δεν θα τα καταφέρω... Θέλω κι εγώ σελιδοδείκτη μουράνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dorothy μου όσο είμαστε ζωντανοί και υγιείς δεν υπάρχουν ανεκπλήρωτα όνειρα γιατί πάντα υπάρχει η ελπίδα να πραγματοποιηθούν :)

    Αυτό με τη σοκολάτα όμως.... κομματάκι δύσκολο :)))))

    Φιλάκιααααα

    υγ. αγαπώ κι εγώ τον σκαραβαίο αλλά τον παλιό, κατά προτίμηση φούξια με λευκές μαργαριτούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΑΣ ΦΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Anael
    Αυτό με τις σοκολάτες δε νομίζω ότι θα το ρισκάρω :p Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @mahler76
    Ζηλεύωωωωω! Εμάς μόνο κάτι εκδρομές στη Μύκονο διοργάνωναν :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @marilise
    Μαγική αστερόσκονη!!! Την περιμένω :))) Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ΕΛΕΝΑ
    Αχ, ένας καλός άνθρωπος δεν θα βρεθει Ελενα να φτιαξει σοκολατα με αρνητικές θερμίδες, να τρώμε και να αδυνατίζουμε? Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @{Marianna}
    Ειναι πολύ όμορφη η Βενετία, λες και περπατάς μέσα σε παραμύθι! Για τη Φλωρεντία έχω ακούσει τα καλύτερα και θέλω να πάω! Να κάνουμε μπλογκοσυνάντηση στη Φλωρεντία, χιχιχι! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @DaisyCrazy
    Ετσι είναι Diasoύλα, και 150 χρόνια να ζησουμε αυτό με τη σοκολάτα δεν το βλέπω να πραγματοποιείται :) Ειχα δει έναν σκαραβαίο σε μια έκθεση αυτοκινήτου που είχε και ανθοδοχείο, τέλειος ήταν! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    Σωστά, ποτέ δεν ξέρουμε ποια όνειρα θα πραγματοποιηθούν! Αν και για να είμαι ειλικρινής, τις σοκολατίτσες τις καταναλώνω μια χαρά και με όλες τις θερμίδες τους! Σιγά μην περιμένω ;) Φιλιά Σκρουτζάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το αυτοκίνητο της Barbie!!!!
    ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγώ που μένω κοντά στην Βενετία και έχω πάει συνολικά 5 με 6 φορές ..τι κατάλαβα? αχ ελληνική γη μου λείπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Angela
    Δεν είναι τέλειο? Καλωσόρισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Mosaicista Appassionata
    Για λίγες μερούλες μόνο! Όχι πολύ, έχει και υγρασία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτοιμοι για απογείωση?