Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Halloween!


Κάθε χρόνο, στις 31 Οκτωβρίου, ομολογώ πως ζηλεύω λίγο που δεν γιορτάζουμε Halloween. Μα και εδώ τιμάται η ημέρα "των Ψυχών" είναι η απάντηση που παίρνω όποτε εκφράζω, σαν παιδί κι εγώ, το παράπονό μου. Ναι... με κόλλυβα! Το ίδιο είναι? Αν και το trick or treating δεν θα ήταν στο στοιχείο μου ( η τελευταία φορά που μεταμφιέστηκα ήταν στα δεκαπέντε μου, άσε που δεν είμαι τύπος που χτυπάω με ευκολία τα κουδούνια των γειτόνων, ακόμα κι αν πρόκειται για εορταστικάς εκδηλώσεις), αγαπώ τα reese's cups και τα λοιπά ζαχαρωτά, που -για γλυκατζούδες σαν και του λόγου μου- θα έπρεπε να έχουν ειδικές συσκευασίες με προειδοποίηση "απολαύστε υπεύθυνα". Επιπροσθέτως, μου αρέσουν όλα αυτά τα διακοσμητικά, με τις κολοκύθες jack o lanterns  και τις μαγισσούλες και τα φαντασματάκια. Ακόμα και τα κοσμήματα που διαθέτουν  έναν, ας τον πούμε,  spooky χαρακτήρα μου αρέσουν και για του λόγου το αληθές ιδού ένα αγαπημένο δαχτυλίδι (ένα ακόμα στρας και το παθαίνεις το overdose, δεν το συζητώ...)

Boo!

        ( Αυτό που, παραδόξως, δεν μου αρεσει κα-θό-λου, είναι η ομώνυμη ταινία, ούτε η ορίτζιναλ ούτε το ριμέικ...)  




10 σχόλια:

  1. Dorothy, προφανώς φταίει η διαφορά κουλτούρας και διαφέρει ο τρόπος που τιμάται η ημέρα των Ψυχών στην Ελλάδα και στην Βόρεια Αμερική. Όπως και να έχει πάντως, ποιος μας λέει να μην διαλέξουμε εμείς τον τρόπο που μας αρέσει περισσότερο;
    Καλο σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέφτομαι... Δεν θα ήθελα να το γιορτάζουμε εδώ... Μου φαίνεται τελείως ξένο... Θα ήθελα όμως κάθε χρόνο να ταξιδεύω κάπου στην Αμερική για να το ζω εκεί, αυτό θα μου άρεσε!... ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E λοιπόν κι εμένα θα μου άρεσε να γιορτάζεται εδώ το Halloween, ίσως όχι σαν ημέρα των Ψυχών, αλλά σαν μια ιδιαίτερη γιορτή.
    Το δαχτυλίδι πολύ πρώτο!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Ειρήνη Ε
    Με βλέπω του χρόνου να σκαλίζω κολοκύθες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ {Marianna}
    Αυτό θα ήταν τέλειο Μαριάννα! Αν και αυτό που θα ήθελα ακόμα περισσότερο, είναι να περάσω Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ΕΛΕΝΑ
    Περιμένω και την αγαπημένη του κυρίου με το καπέλο, Έλενα! Του μοιάζει αρκετά, αλλά εκείνη έχει φιόγκο στο κεφάλι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σου πάρω κοπέλα μου μια κολοκύθα να έχεις να παίζεις και άμα τη βαρεθεί την κάνουμε πιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Δημιουργία
    Ωωωωω! Τι καλή! :)))

    PS: Την κολοκυθόπιτα όπως μου αρέσει, έτσι? Αλμυρή, όχι γλυκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτοιμοι για απογείωση?