Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ρότζερ έλα στη Ελλάδα, πλιιιιιιιιιζ!

Αγαπητέ Ρότζερ,
Παίρνω το θάρρος να σου γράψω, γιατί ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι από τα μισά του Σεπτέμβρη ξεκίνησες παγκόσμιο tour "The Wall live". Η χαρά μου έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν διάβασα πως ενδέχεται να σε ακολουθήσει και ο Ντέιβιντ, παρέα με την κιθάρα του (sorry, αλλά αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο αγαπημένος μου από όλα τα μέλη του συγκροτήματος). Anyway, ο ενθουσιασμός μου έκανε φτερά και κατέβασα μουτρα όταν κοίταξα τις tour dates και δεν είδα πουθενά να γράφει Athens, Greece. Έχω ακούσει αμέτρητες φορές τα σι-ντι ( και το στούντιο και το λάιβ) και εννοείται ότι έχω δει την ταινία, η οποία -χωρίς καμμία απολύτως διάθεση κολακείας- είναι αυτό που λέμε ΤΕΧΝΗ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία (το φλασμπάκ του Πινκ στην παιδική ηλικία , με τον αρουραίο, με άγγιξε βαθύτατα). Παρα ταύτα θέλω πάρα πολύ να έρθεις και στην Ελλάδα για μια συναυλία. Αν έρθεις, θα είμαι η πιο ευτυχισμένη Ντόροθυ του κόσμου και θα έχω να λέω στα παιδιά , στα εγγόνια και στα δισέγγονά μου ότι άκουσα λάιβ αυτό:



Γι'αυτό λοιπόν ελπίζω one of these days (χα! αν και αυτό είναι από το "Meddle") να μάθω ότι μέσα στο 2011 θα πάρεις τους μουσικούς σου (και τον Ντέιβιντ, μην ξεχνιόμαστε) και θα έρθεις από τα μέρη μας. Και να είσαι σίγουρος, αγαπητέ Ρότζερ, πως όταν έρθει η ώρα για το "Is there anybody out there?" θα είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί, από την άλλη πλευρά του τείχους και θα φωνάζουμε "YEEESSSSS"!

Σε φιλώ
Ντόροθυ

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντοροθυ μου πάμε Λισσαβώνα; Θέλω κι εγώ να τους ακούσω λάιββββββββββββ!
    Λατρεύω τα κομμάτια τους, τη μουσική τους. Είναι μοναδικοί κι ανεπανάληπτοι όπως έγραψα κι εδώ: http://skotadi-fos.blogspot.com/2010/08/comfortably-numb.html

    Φυσικά ελπίζω να σ'ακούσει ο ρότζερ. Δεν έχουμε κανένα μέηλ να στείλουμε παράκληση όλοι μαζί; Ε; Θα το ψάξω τώρα που είναι νωρίς μπας και γίνει κάτι.. ποτέ δεν ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περάστε να παραλάβετε παρακαλώ... :)
    http://withlovemarianna.blogspot.com/2010/09/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Γιαγιά Αντιγόνη
    Ευχαριστώ πολύ! Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    Καλό Φθινόπωρο Σκρουτζάκο! Από το στόμα σου και στων Πινκ Φλόιντ το αυτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @DaisyCrazy
    Το ήξερα ότι θα με καταλάβαινες :)))) (θυμόμουν το ποστ σου) Μια χαρά μου ακούγεται η Λισσαβώνα, κι ένα Λονδίνο δεν θα με χάλαγε καθόλου! Καλό Σ/Κ, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτοιμοι για απογείωση?