Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Unhappy Feet



Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα.Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα.Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα.Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα.Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω ότι με περιμένει πολύ περπάτημα. Δεν θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια ενώ γνωρίζω...


PS: Να ξαναρίξω μια ματιά εδώ...


26 σχόλια:

  1. χαχαχαχα... για μια στιγμή μου φάνηκε ότι κόλλησε η σελίδα!!! Το έγραψες για να το εμπεδώσεις;;;;
    Τί να σε κάνω; Βγαίνουν βρε φιλενάδα με καινούργια παπούτσια για περπάτημα; χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παπούτσια είναι ύπουλα. Ακόμα κι αυτά που φαίνονται άνετα.Όσο πιο ωραία, τόσο πιο ύπουλα... (Ακολουθεί μουσική από ταινία θρίλερ.) Η επανάληψη πάντα βοηθά. Και, ναι, ο κόσμος νομίζει ότι κόλλησε η σελίδα. Ούτε επίτηδες να το 'κανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ωραίο post! Πρέπει να το εμπεδώσω κι εγώ το θέμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωωωωωχχχχχ!!! Σε .... τάραξαν τα καινούρια παπούτσια???
    Να πρωτοτυπήσω και να πω με γεια τα καινούρια παπούτσάκια και καλοφόρετα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλέ ποιός σε έβαλε τιμωρία ??? πόσες φορές το έγραψες ??? χιχιχιχιχι

    Ασχετα απο την πλάκα εχεις απόλυτα δίκιο και πρέπει όλοι να το σκεφτόμαστε όταν φοράμε καινούργια παπούτσια. Βέβαια αυτό το γεγονός, δεν θα σε κάνει να χάσεις την χαρά σου για τα καινούργια παπούτσια και όπως λέει και το Λενιώ μας πιο πάνω καλοφόρετα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχα ετσι δεν κανουμε ολες; λεμε σιγα μωρε θα ανοιξουν.. τι χαζη σκεψη κανουμε καθε φορα;!

    ελα ομως που δεν αντεχουμε καινουργιο παπουτσι να μην το φορεσουμε!! θα σκασουμε αμα δεν το μοστραρουμε στην πρωτη (εντελως πρωτη ομως) ευκαιρια!

    αντε περαστικά και πηγαινε σε φαρμακειο ή σουπερμαρκετ εχει κατι καταπλητικά προϊόντα η scholl που ειναι ειδικα για σκασμενα ποδια και για να μη σε κτυπανε τα ψηλοτακουνα οταν με το καλο γινουν καλα τα ποδαρακια σου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουλάχιστον ελπίζω πως είναι ενα πολύ ωραίο ζευγάρι παπούτσια και εως ενα βαθμό άξιζε τον κόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν το σκέφτεσαι κι αλλώς;
    Δεν θα ξαναπερπατήσω πολύ, ενώ φοράω καινούρια παπούτσια.Δεν θα ξαναπερπατήσω πολύ, ενώ φοράω καινούρια παπούτσια.Δεν θα ξαναπερπατήσω πολύ, ενώ φοράω καινούρια παπούτσια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ME ΓΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΦΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟΣΟ;ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με γειά! και καλοφόρετα.. θέλω το βιβλίο...
    κ γω τα ίδια τραβάω..
    περαστικά! και καν τα ένα ποδόλουτρο να ηρεμήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσης: Δε θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια στη δουλειά! Ακόμα καλύτερα: Δε θα ξαναφορέσω καινούρια παπούτσια! Α, στο καλό! Ότι καινούριο πήρα φέτος με πλήγωσε, μου έβγαλε κάλους, φουσκάλες....Σαγιονάρα λοιπόν, πρωί και βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΩ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @eirini
    Ααααααχ! Δεν βγαίνουν για περπάτημα Ειρήνη μου, αλλά στερνή μου γνώση... χαχαχα! Φιλάκια πολλά!



    @Eleni Dafnidi
    Εγραψες την πιο σωστη κουβέντα: όσο πιο ωραία, τόσο πιο ύπουλα. Και για να καταλάβεις πόσο ύπουλα είναι τα συγκεκριμένα, ένα θα σου πω: εχουν πάνω και κάτι χαριτωμένα φιογκάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Aspa
    Εγώ πάντως Ασπα δεν το έχω εμπεδώσει ακόμα (μάλλον φταίει που δεν το έγραψα τόσες φορές, αλλά το έκανα copy-paste!)!!!


    @ΕΛΕΝΑ
    Ευχαριστώ πολύ Ελενα! Με τάραξαν τα άτιμα, με τάραξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Το χρυσό ΠιΠι
    Σ'ευχαριστώ πολύ Χρυσό ΠιΠι!




    @Maria B.
    Μόνη μου αυτοτιμωρήθηκα, μήπως βάλω μυαλό! Οσο για τα παπούτσια, έχω να πώ ότι φέρθηκαν πολύ υπουλα, καθώς ήταν η δεύτερη φορά που τα φόρεσα και την πρώτη είχαν δείξει άψογη συμπεριφορά, δεν με είχαν ενοχλήσει καθόλου! Καλωσόρισες στο blog μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Dorothea
    Μα αν δεν τα φορέσουμε πως θα ανοίξουν? χαχαχα! Δεν έχω δοκιμάσει στης Σολ, αλλά κάνουν φοβερή δουλειά και τα Κομπίντ. Πρέπει να τους έχω ανεβάσει τις πωλήσεις τις τελευταίες ημέρες :p Φιλάκια!



    @One Happy Dot
    Ναι, μπορώ να πώ ότι είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια που έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια, γι'αυτό τα συγχωρώ. Λίγο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Maria Jose
    Πολύ μου αρέσει αυτή η σκέψη! Θα κανονίζω τις δουλειές μου ανάλογα με τα παπούτσια που φοράω! Καλόοοοοο! Φιλιά!



    @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    Σ'ευχαριστώ Σκρουτζάκο! Τι να έκανα,να μην τα έβαζα? αφού ταίριαζαν πολύ με τα ρούχα που φορούσα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @maria
    Ευχαριστώ! Ευτυχώς τώρα είναι εντάξει. Αυτό το βιβλίο είναι σούπερ,έχει πολύ πλάκα. Το έχει γράψει μια δημοσιογράφος και έχει "οδηγίες" για διάφορα, από το πως να περπατάς με ψηλά τακούνια, μέχρι πως να αλλάζεις λάμπες! Φιλάκια πολλά :)



    @Δημιουργία
    Ωωωωω, Thanks! Ερχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ΣΜΑΡΩ
    Καταρχήν καλωσόρισες! Από φουσκάλες άλλο τίποτα! Ούτε στον γλυκύ βραστό τόσες φουσκάλες δηλαδή! Ωραίο πράγμα να μην υπάρχει αυστηρό dress code και να επιτρέπεται η σαγιονάρα στη δουλειά.



    @BIKY
    Ευχαριστώ πολύ! Ερχομαι να το παραλάβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Tιτλος: "Το χτυπημα των φιογκακιων"
    Εμμμμμ καινουργια παπουτσια και με φιογκακια για περπατημα? Παρε ενα αθλητικο πεδιλακι και κανε μαραθωνιο κοπελα μου. Χιχι.
    Με γεια τα παπουτσακια σου.
    ΑΑΑΑΑΑ να σου πω μια ιδεα? Κρεμασε τα με σχοινακι χρωματιστο στο λαιμο.Μην τα ξαναβαλεις. Σ αρεσε?
    σμουτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Έχω κάτι για σένα έλα να το πάρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πω πω, δεν έχω χειρότερο!!!! Από τις πιο έντονες κακές αναμνήσεις που έχω είναι να με χτυπάνε τα παπούτσια. Έτσι ύπουλα είναι όλα, πρώτα σου κάνουν τα καλά, και στο κατάστημα πριν τα αγοράσεις αλλά και μετά, όταν δεν έχουν πολυφορεθεί και μπορείς ακόμα να τα αλλάξεις. Και μόλις κατοχυρώσουν τη θέση τους, σου δίνουν και καταλαβαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Aliki
    Υπουλα τα φιογκάκια, όσο δε φαντάζεσαι, χαχαχα! Πολύ καλή η ιδέα με το σχοινάκι στο λαιμό. Επίσης, μπορώ να κρεμάσω από ένα σε κάθε αυτί, σαν σκουλαρίκια! Φιλιά :)




    @Πλεκτό Εγκώμιο
    Καλή εβδομάδα! Ερχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @olivetreegirl
    Ετσι ακριβώς, όπως το περιγράφεις! Στην αρχή το παίζουν καλά και μετά άντε να τρέχεις για compeed! Τα άτιμα! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτοιμοι για απογείωση?