Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Παράξενη? Εγώ?

Η φωτό είναι από εδώ!


Μια μέρα που καθόμουν στη γωνίτσα μου, παραπονεμένη γιατί δεν με μπλογκοπαίζουν οι μπλογκοφιλενάδες μου (πάλι καλά που δεν με λένε και Ελένη!), με προσκάλεσε η Μαρία στο πρώτο μου μπλογκοπαίχνιδο. Σύμφωνα με τους κανόνες , πρέπει να γράψω δέκα παραξενιές μου, οι οποίες αποτελούν αδιάσειστη απόδειξη ότι είμαι ένα στραβόξυλο που όμοιό του δεν υπάρχει το αλατοπίπερο του κατα τ'άλλα άψογου χαρακτήρα μου και, το τονίζω, σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν εκνευρισμό και άλλα ποταπά συναισθήματα σε όσους έχουν την τύχη να με συναναστρέφονται. (Αναρωτιέμαι αν το γεγονός ότι δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να συμπληρώσω τη λίστα πρέπει να με ανησυχεί...)

Έχουμε και λέμε:

1. Δεν μου αρέσουν οι ντομάτες. Σιχαίνομαι αυτό το τζελ με τα σποράκια που έχουν μέσα. Αν πρέπει οπωσδήποτε να φάω ντομάτα, θα προηγηθεί χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του προαναφερθέντος εσωτερικού. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παράγωγα της ντομάτας: σάλτσα, κέτσαπ κλπ μου αρέσουν πολύ.

2. Πρώτα τρώω τη σαλάτα και μετά το φαγητό.

3. Δεν μου αρέσουν τα μεταφρασμένα βιβλία. Θέλω να τα διαβάζω στο πρωτότυπο.

4. Όταν χρησιμοποιώ μέσα μαζικής μεταφοράς έχω πάντα στην τσάντα μου ένα βιβλίο. Δεν μπορώ να κάθομαι στο λεωφορείο ή στο μετρό χωρίς να κάνω τίποτα.

5. Εκνευρίζομαι όταν αυτός που παίρνει τηλέφωνο, αντί να πεί ποιός είναι και τι θέλει, ρωτάει εμένα ποιά είμαι. Παράδειγμα:
(D: Dorothy, O: O vlakas stin alli akri tis grammis)

D: Παρακαλώ?
Ο: Ναι, ποιός είναι?
D: Εσείς ποιόν θέλετε?
O: Τι είναι εκεί?
D: Ποιός είστε και ποιόν θέλετε?
Ο: Που έχω πάρει?
D: τουτ, τουτ, τουτ....

6. Έχω μεγάλο θέμα με την καθαριότητα. Δεν μπορώ να σταθώ δίπλα σε άνθρωπο που πάσχει από το σύνδρομο ελλειπούς προσωπικής καθαριότητας. (Ναι, τα λεωφορεία τον Αύγουστο είναι το καλύτερό μου!) Αντίθετα είμαι εθισμένη σε πάσης φύσεως φρουφρού και αρώματα και αρωματικά αφρόλουτρα και λοσιόν. Είπαμε...είμαι στραβόξυλο, αλλά μυρίζω ωραία! Μεταξύ μας, αυτό δεν το θεωρώ και τόσο μεγάλη λόξα, αλλά με τόσους εκπροσώπους της φυλής των άπλυτων που συναντώ, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η παράξενη είμαι εγώ.

7. Απ'όλα τα υποκοριστικά του ονόματός μου υπάρχουν δύο που με κάνουν έξαλλη. Όποιος τα ξεστομίσει πέφτει αυτομάτως σε δυσμένεια, καθώς αδυνατώ να δεχτώ ότι κάποιος που με συμπαθεί πραγματικά μπορεί να κακοποιήσει τόσο βάναυσα το ονοματάκι μου.

8. Καθαρίζω το μπάνιο = χαλάω μισό μπουκάλι χλωρίνη (συμπυκνωμένη και συσκευασία γίγας, παρακαλώ!)

9. Βρίσκω εκνευριστική τη συνήθεια κάποιων να ρωτάνε συνέχεια αν αυτό που φοράω είναι καινούριο, πόσο το πήρα και από που. Δεν ξέρω γιατί, αλλά με εκνευρίζει η "ανάκριση".

10. Πολλές φορές είμαι αναβλητική και αναποφάσιστη. Και δεν το παραδέχομαι!

Εγώ καλώ, με τη σειρά μου, όποιον επιθυμεί να βγάλει τα άπλυτά του στη φόρα να παίξει!



45 σχόλια:

  1. Α...δικιά μου είσαι!!! Στο 8 είμαστε ίδιες! Δεν νοείται για μένα καθάρισμα χωρίς χλωρίνη!!!

    Τον Αύγουστο στα λεωφορεία... πόσο σε καταλαβαίνω, χαχα! Δράμα είναι! Μερικοί δεν ξέρουν τί σημαίνει η λέξη αποσμητικό...

    Δεν τρως ντομάτα;;;;; Πώς είναι δυνατόν!!!!!!!

    Αυτό με τα μεταφρασμένα βιβλία... δεν το κατάλαβα!
    Γέλιο είχανε οι απαντήσεις σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στραβοξυλο? Οχι! Ιδιοτροπη? Οχι! Λιγο παραξενη μαλλον εισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω δε μπορω να σου πω τιποτα γιατι μονο σε 2 διαφερουμε...στη ντοματα και στο βοβλιο που εχεις παντα μαζι σου... διαβαζω πολυ αλλα στα ΜΜΕ ζαλιζομαι...!
    καλο σου βραδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...
    ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ!
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ.
    ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ... (ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΚΙ ΕΜΑΘΑ)
    ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε εγώ τρώω ντομάτα...ούτε το απ' έξω ούτε το από μέσα...καθόλου...με έχουν προσκαλέσεικι εμένα αλλά δυσκολεύομαι να βρω 10. Θα το προσπαθήσω. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. entaksei mwre, den exeis tipota... apla eisai ligo pio oksythimi apo tous ypoloipous!!!xaxa! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχαχα. ρε συ τι τέλεια είσαι εσύ; πέθανα στα γέλια στο βιντεάκι της καλημέρας ζωής (δεν αφήνω εκεί κόμμεντ, που να τρέχουμε τώρα, θα στα πω όλα εδώ).

    δεν είσαι καθόλου στραβόξυλο. εγώ έχω περισσότερα, χειρότερα, και επίσης σιγά που είναι αυτά παραξενιές- εκτός από το να σε ρωτάνε για τα ρούχα σου, γιατί εγώ ρωτάω συνήθως και δεν θέλω να δεχτώ ότι έτσι σπάω τα νεύρα του κόσμου. επίσης συμφωνώ απόλυτα με το 1. λες να βγάλω τα άπλυτα μου στην φόρα; είναι τόοοσα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντοροθάκι μου καλά κάνεις και τρως τη σαλάτα πρώτη, δε θα παχύνεις ποτέ, τη χλωρίνη κόψτη γιατί εκτός του ότι κάνεις κακό σε σένα, προκαλείς, χωρίς να το ξέρεις βέβαια, μεγάλο κακό και στο περιβάλλον. Μολύνεται ο υδροφόρος ορίζοντας. Κατά τα άλλα μια χαρά κοριτσάκι είσαι:)))
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα πάντως μια χαρά μου φάνηκες. Καθόλου στραβόξυλο. Άσε που γέλασα πολύ και με την φάση του τηλεφώνου. Βουνό το δίκιο σου. Καλημέρα...

    Άργησα, αλλά ήρθα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kaλε τι εχει η ντοματουλα???εχει και τις βιταμινες της????

    μια μανια με την καθαριοτητα την εχω κι εγω!!!

    αυτο με το τηλ...οντως σπαστικο!!!!για γερα νευρα!!!

    καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Dorothy μοιάζουμε σε πολλά. Είσαι φυσιολογική προς το ιδανική μην ανησυχείς καθόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Dorothy, νομίζω ότι μου κόλλησες αυτό με τις ντομάτες, έκανα εικόνα το ζελέ με τα σποράκια, μπλιαχ! Θέλω κι εγώ να παίξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα αν αυτά είναι παραξενιές που να δεις και τις δικές μου!Αλλά είμαι και πιό μεγάλη από σένα κι όσο γερνάει ο άνθρωπος τόσο παραξενεύει!
    Πάντως εγώ τρελλαίνομαι για ντομάτες!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ειρήνη
    Μα είναι δυνατόν, καθαριότητα χωρίς χλωρίνη?χαχαχα! Οσο για το αποσμητικό, άσε...για μερικούς είναι άγνωστη λέξη! Ντομάτα δεν τρώω, μου αρέσει όμως η σάλτσα ντομάτας, το κοκκινιστό κρέας κλπ. Από εκεί να καταλάβεις τι ανάποδη είμαι!

    Τα βιβλία μου αρέσει να τα διαβάζω στη γλώσσα που έχουν γραφτεί, γιατί πιστεύω ότι χάνουν λίγο στη μετάφραση :) Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Δημιουργία
    Για να το λές... κατι παραπάνω θα ξέρεις, χαχαχα! :)



    @di-ne-tou
    Τα περισσότερα βιβλία έτσι τα έχω διαβάσει, στο μετρό! Γι'αυτό κυκλοφορώ πάντα με μεγάλη τσαντα, για να χωράει το βιβλίο (άλλη μια παραξενιά μου!) :D Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα Dorothy...
    Καλώς σε βρήκα!
    Λοιπόν, αν και παρατηρώ ότι έχουμε πολλά πολλά κοινά (όπως πχ η λατρεία μας για την υγιεινή και η απέχθειά μας για τους βρωμιαρούληδες) θα προσπαθήσω να βρω μερικά άλλα:
    1.Δεν καταναλώνω τίποτα με φλούδα ή σπόρους. Επίσης, σουσάμι-καλαμπόκι, μακριά.
    2.Κανείς δεν καπνίζει μέσα στο σπίτι μου. Μπουφανάκι, βεραντούλα, άνεση.
    3.Όποιος έρχεται απ'έξω, κάνει μια απαραίτητη στάση στο μπάνιο για να πλύνει χέρια. Σαπούνι Dettol από τη μια, Palmolive antibacterial (πολύ ωραίο άρωμα) από την άλλη.
    4.Δεν πάω πουθενά χωρίς το 8άρι mp3 μου.
    5.Δεν λείπω πάνω από 1 μέρα από το σπίτι χωρίς να έχω μαζί το laptop μου.
    6.Δεν νοείται να κόψω κρέας στο δίσκο κοπής και μετά να κόψω λαχανικά.Πάντα αντίστροφα. Και φυσικά, από το πλύσιμο χεριών, γραμμή στην κουζίνα.
    7.Δεν αντέχω να φοράω σκούρα χρώματα το χειμώνα.
    8.Δεν μπορώ να ακούσω κλαρίνα και μπουζούκια για πάνω από 20 λεπτά με το ζόρι (εξαιρούνται Χατζιδάκις-Θεοδωράκης).Μετά είμαι για εξορκισμό.
    9.Δεν αντέχω να βλέπω απαίσιους ανθρώπους να ρίχνουν στάχτη στα πιάτα. Μήπως να τρώγαμε στο τασάκι;
    10.Όταν βλέπω ξέ.... να "τρώνε σούπα" επειδή δεν μπορούν να ισορροπήσουν πάνω στα 12ποντα, δε γυρνάω ούτε να τις φτύσω. Ας πρόσεχαν.
    Απαίσιος παλιοχαρακτήρας;
    Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @mamastinkomotini
    Καλωσόρισες :)
    Λες τελικά να μην είμαι και τόσο μεγάλο στραβόξυλο? Οσο για τη χλωρίνη, έχω συνδέσει τη μυρωδιά της με την καθαριότητα! Δύσκολα κόβεται αυτή η συνήθεια... Καλό σου απόγευμα!



    @lena_zip
    Επιτέλους, κάποια που δεν τρώει ντομάτα! Δεν μπορείς να βρείς 10? Εσύ είσαι καλή...εγώ θα μπορούσα να γράψω -άνετα- άλλα δέκα :) Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @nek
    Ναι, αλλά τουλάχιστον μυρίζω ωραία! χαχαχα! Καλό σου απόγευμα!



    @Flonsavardu
    Συμφωνείς απόλυτα με το 1? Με συγκινείς...Νόμιζα ότι μόνο εγώ σιχαίνομαι τις ντομάτες και ήδη έχω βρεί 2 bloggers που συμφωνούν μαζί μου! Για τα ρούχα να εξηγηθώ (για να μην παρεξηγηθώ, χα!) Είχα στο μυαλό μου 1-2 πολύ συγκεκριμένα άτομα όταν το έγραφα, τα οποία ακόμα κι αν εμφανιστώ με μπλουζάκι Athens 2004 με τον Φοίβο και την Αθηνά, θα με ρωτήσουν αν είναι καινούριο, από που, πόσο κλπ κλπ. Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε γενικά , αλλά όταν γίνεται συνήθεια είναι λίιιιγο σπαστικο!

    Εγώ θα έλεγα να τα βγάλεις τα άπλυτα σου στη φόρα! Οσο για το βιντεάκι με την πυροβολημένη, είναι tribute σε μια χρυσή σελίδα της ιστορίας της τηλεόρασης! Καλώς ήρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Margo
    Και με τι θα καθαρίζω, η υποχόνδρια, για να είμαι σωστή με το περιβάλλον και συγχρόνως βέβαιη ότι έχω εξολοθρεύσει κάθε ίχνος βρωμιάς? σνιφ,σνιφ, κλαψ! Καλό σου απόγευμα Margo, πολλά φιλιά :)


    @Madame de la Luna
    Καλωσόρισες :)
    Αυτό με το τηλέφωνο είναι πολύ σπαστικό, ειδικά όταν τελικά κάνουν λάθος αλλά δεν το παραδέχονται. Τι να σου κάνω κύριέ μου, δεν μου βρίσκεται πρόχειρος κανένας Θανασης!!!
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @παπαρουνα
    Ασε με το τηλέφωνο τι έχω τραβήξει! Μια φορά με είχε πάρει μια τηλέφωνο και με αποκαλούσε "γιατρέ" και ήθελε να κλείσουμε και ραντεβού! Της εξηγούσα ότι είχε κάνει λάθος, ότι δεν είμαι γιατρός, αυτή εκεί! Νόμιζε ότι το έκανα επίτηδες για να την αποφύγω, χαχαχα! Φιλάκια πολλά Παπαρουνάκι :)


    @barel
    Λοιπον, δύο τινά συμβαίνουν:
    α) Είμαστε και οι δύο απολύτως φυσιολογικοί
    β) είμαστε και οι δύο παράξενοι, αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε και νομίζουμε ότι είμαστε νορμαλ. Σαν το ανέκδοτο με αυτόν που το έχει σκάσει από το ψυχιατρείο και οδηγεί ανάποδα στη Μεσογείων, χαχαχα! Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Κοκκινοσκουφίτσα
    Μα είναι σίχαμα αυτό το τζελ! Εγώ φταίω?!? Λοιπόν, να παίξεις! Ορίστε, σε προσκαλώ και επίσημα :) Φιλάκια!


    @Μάτα
    Εχω κι άλλες, αλλά έβαλα τις πιο light για να μη χαλάσω το προφίλ μου...οπως όταν πας σε ιντερβιου για δουλειά και σε ρωτάνε το ελλάτωμά σου και απαντάς "είμαι τελειομανής",χαχαχα! Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Freedom
    Καλησπέρα, καλώς ήρθες!
    Μοιάζουμε σε πολλά από αυτά που γράφεις! Αυτό με το πλύσιμο των χεριών μόλις μπαίνω στο σπίτι το έχω κι εγώ. Επίσης, εκτός από το υγρό σαπούνι έχουμε στο νιπτήρα και αντισηπτικό (Εχω και γάτα στο σπίτι, επομένως...καταλαβαίνεις!Υπερκατανάλωση!)
    Εχω σχέση λατρείας με το mp3 μου, σιχαίνομαι τα κλαρίνα...
    Καλά κάνεις και δεν αφήνεις κανέναν να καπνίσει μέσα στο σπίτι, δεν υπάρχει χειρότερο από τις κουρτίνες που έχουν "ποτίσει" από τη μυρωδιά του καπνού. Για τη στάχτη στα πιάτα (και σε ποτήρια έχω δεί) συμφωνώ απόλυτα. Επίσης, μου τη δίνουν αυτοί που "λιβανίζουν" τους άλλους με τα τσιγάρα τους. Εχει και το κάπνισμα το savoir-faire του, βρε αδερφέ!
    Για το 10 δεν σχολιάζω...θα αποκαλύψω κι εγώ τον παλιοχαρακτήρα μου, χαχαχα! (Ε, ας πρόσεχαν!).
    Καλό σου απόγευμα! Θα τα λέμε συχνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχουμε και λέμε: Κι εγώ προτιμώ τα βιβλία στο πρωτότυπο, έχω πάντα βιβλίο μαζί στα ΜΜΜ και είμαι αναβλητική μέχρι θανάτου! Όσο για τα λεωφορεία τον Αύγουστο, δεν έχω χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλέ! Με εξαίρεση τη ντομάτα, σε όλα τα άλλα ταιριάζουμε! Στραβόξυλο κι εγώ! Να είμαστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γέλασα με την ντομάτα, γιατί ο γιος μου ο μεγάλος, δεν έχει φάει ντομάτα ποτέ στην ζωή του. Αλλά ποτέ όμως (είναι 23 χρονών)
    Μόνο που την βλέπει, κάτι παθαίνει.
    Εγώ πάλι που λατρεύω τις ντοματούλες, νόμιζα ότι μόνο το δικό μου παιδάκι είναι ... περίεργο, αλλά βλέπω κι άλλους με ... μίσος για την ντομάτα;-)
    Μα γιατί?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1. Απόλυτα φυσικό - σε άλλους δεν αρέσουν η φέτα ή οι μπάμιες..
    2. Είστε γαλλοτραφής.
    3. Είστε καλλιεργημένη.
    4. Είστε καλλιεργημένη.
    5. Έχετε αγωγή και την απαιτείτε από τους άλλους.
    6. Είστε πολιτισμένη.
    7. Έχετε αλλεργία στα υποκοριστικά - δείγμα παιδείας.
    8. Εδώ είστε λίγο υπερβολική - όχι τίποτε άλλο, τα αναπνέετε αυτά τα χημικά και σας κάνουν κακό.
    9. Έχετε αγωγή, επαναλαμβάνω.
    10. Μήπως είστε ζυγός; :-)

    Προσέξτε, αγαπητή Δωροθέα, όλα αυτά που μας παραθέτετε δεν είναι ελαττώματα ή παραξενιές ("ξύδι" για όποιον είναι). Μας τα λέτε επίτηδες, για να σας πούμε τι καλή που είστε... :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Dorothy, σε βαφτίσανε και σένα Δωροθέα και γιορτάζεις 5 Ιουνίου;
    Αν ναι είμαστε συνονόματες! Δεν μου τυχαίνει και συχνά αυτό :)
    Νομίζω ότι έχουμε από τα πιο "κακοποιημένα" ονόματα που υπάρχουν. Πόσα υποκοριστικά έχω ακούσει κατα καιρούς! Απίστευτα και αφάνταστα. Τα πιο πολλά τα μισώ, μόνο ένα έχω συνηθίσει γιατί έτσι με φώναζαν από παιδί.
    Όσο για όσα λες δεν είναι παραξενίες είναι συνήθειες και προτιμήσεις που σε κάνουν ξεχωριστή.
    Αυτό με το βιβλίο στο πρωτότυπο το έχω κι εγώ. Έχει άλλη χάρη το πρωτότυπο σίγουρα.
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλε μια χαρα σε βρισκω !
    Α!! λιγοτερη χλωρινη σε παρακαλω ,κανει μεγαλη ζημια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. απαπαπα παραξενιές!!! :)
    Το θέμα με το χλωρίνη δεν μπορώ καν να το κρίνω καθώς από τότε που την ανακάλυψα και σε spray μόνο τα γατιά έχουν γλυτώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @olivetreegirl
    Είμαστε, λοιπόν, αδελφές ψυχές σε ό,τι αφορά τα βιβλία και τα ΜΜΜ! Και την αναβλητικότητα :) Καλό σου βράδυ!



    @Aspa
    Ελα να το τραγουδήσουμε παρέα: Σ'όποιον αρέσουμε... κλπ κλπ, χαχαχα! Μια χαρά κορίτσια είμαστε! Καλό βράδυ, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ΕΛΕΝΑ
    Κι άλλος που μισεί τη ντομάτα!?! Τι ωραία! Αν κέρδιζα ένα ευρώ κάθε φορά που ακούω (εδώ και 28 χρόνια) από τη μαμά μου το ποιηματάκι "φάε καμιά ντομάτα, δε θα πάθεις τίποτα!", τώρα θα έκανα μπλόγκινγκ από τη βίλα μου στο Μονακό :)



    @Prokopis Doukas
    Μα εννοείται ότι έγραψα τα πολύ light κουσούρια μου και, μάλιστα, γι'αυτό το σκοπό...για να καταλήξουμε όλοι μαζί στο συμπέρασμα ότι οι παραξενιές μου περιορίζονται σε overdose παιδείας, καλλιέργειας και αγωγής, χαχαχα! (κάτι ήξερα που δεν αποκάλυψα την εμμονή που έχω στο σούπερ μάρκετ να μην παίρνω ποτέ το αντικείμενο που είναι μπροστά-μπροστά στο ράφι, αλλά το δεύτερο στη σειρά!) Καλό βράδυ :)

    ΥΓ: Είμαι Τοξότης, με ωροσκόπο στους Διδυμους. Υποψιάζομαι ότι ο ωροσκόπος μου κάνει τη ζημιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Dorothea
    Γειά σου Dorothea! Το Dorothy είναι το nickname για το blog, από το κοριτσάκι στον "Μαγο του Οζ"! Φωτεινή με έχουν βαφτίσει :) Εκτός από τα υποκοριστικά που σιχαίνομαι, έχω και άλλο θέμα: μου έχει τύχει την ημέρα της γιορτής μου να προσπαθούν να με πείσουν ότι κακώς γιορτάζω τα Φώτα, θα έπρεπε να γιορτάζω της Αγίας Φωτεινής κλπ κλπ. Και λέω εγώ: καλέ μου άνθρωπε, θέλεις να μου πείς τα χρόνια πολλά τα Φώτα? Πες τα! Θέλεις να μου τα πείς όταν πιστεύεις εσύ οτι γιορτάζω? Πές τα τότε! Σταμάτα, όμως, να με ζαλίζεις! Φιλιά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @Anastasia's dolls
    Τελικά δεν είμαι και τόσο παράξενη όσο πίστευα... Αυτό με τη χλωρίνη μου φαίνεται ακατόρθωτο, αλλά θα το προσπαθήσω :D Φιλιά, καλό βράδυ!


    @One Happy Dot

    Η λέξη "παράξενη" είναι understatement :)

    Πολύ βολική η χλωρίνη σε spray. Η γάτα μου -και άλλα γατιά που ξέρω- τρελαίνεται (με την καλή έννοια) με τη μυρωδιά της χλωρίνης. Η καλύτερή της είναι όταν κάνουμε γενική! Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μια χαρα είσαι. χαρα στον άντρα που θα σε πάρει!! κ όχι δεν ειρωνεύομαι...

    πολλά φιλιά.. τα μαθες? με πήραν στην Αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ε, όχι και στραβόξυλο, φυσιολογικότατος άνθρωπος είσαι παιδί μου!!

    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @maria
    Περιζήτητη νύφη...όχι παίζουμε! Το είδα στο μπλογκ σου για το Τζάνειο, θα έρθεις τελικά? Αυτό είναι το άσχημο, ότι σε διορίζουν όπου να 'ναι! Φιλάκια πολλά!



    @Olga
    Φαίνεται ότι δεν είμαι και τόσο στραβόξυλο, όσο πίστευα! Με είχα παρεξηγήσει, χαχαχα! Φιλάκια πολλά, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημέρα, καλημέρα!

    Με αυτό το 6 συμφωνώ απόλυτα. Στο λεωφορείο, με τον τύπο, (που ειναι εκ γενετής τσακωμένος με το σαπούνι), να κρατιέται από την χειρολαβή και να πηγαίνει πέρα δώθε διαχέοντας το φυσικό "άρωμα" του μέσα στα μούτρα μου. Οκ, μπορεί την τελευταία φορά που βρέθηκε μέσα σε νερό να ήταν κατά τη βάπτιση του, αλλά... οι υπόλοιποι τι του φταίνε????
    Μου θυμίζει ένα τραγούδι από τα Ημισκούμπρια που πάει κάπως έτσι:
    "Ε ρε μασχαλίλα καλοκαίρι και χειμώνα/καλά δεν τους μίλησε κανείς για το Rexona?"
    :)

    *Έχω δει και τις Απιστίες μου στα δεξιά. Ελπίζω να το απολαμβάνεις!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Eleni Dafnidi
    Καταρχήν καλωσόρισες στην παπουτσοθήκη :)

    Αυτό το τραγουδάκι των Ημισκουμπριων είναι βγαλμένο από τη ζωή κι έχω αναρωτηθεί άπειρες φορές αν θα ήταν μεγάλη γαϊδουριά από μέρους μου να το τραγουδάω κάθε φορά που στέκομαι δίπλα σε κάποιον που μοσχοβολά "eau de άπλυτη μασχάλη"! Και καλά, τον κόσμο τον έχουν γραμμένο στα (βρωμερά) παλιά τους παπούτσια, οι ίδιοι δεν μπορούν να μυρίσουν τον εαυτό τους, πως αντέχουν την ίδια τους την μποχα?

    Τις "Απιστίες" τις τελείωσα πριν από λίγες μέρες. Μου το πρότειναν, μαζί με την "Εξολόθρευση της Μπάρμπι" (που δεν έχω βρεί ακόμα), κάποιοι φίλοι-μπλόγκερς όταν ζήτησα τις προτάσεις τους για βιβλία.Ηταν απολαυστικό (και ο "Στανταλ" φτυστός με έναν φίλο μου!χμμμμ...μάλλον πρέπει να το διαβάσει και να παραδειγματιστεί :p ). Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς ντομάτες! Τις λατρεύω. Είναι η μόνη από τις παραξενιές σου που μου φαίνεται ακατανόητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μου φτάνει να είμαι τρελός αρκεί την ίδια τρέλα να έχουν και οι άνθρωποι που αγαπάω και με αγαπάνε.Να καταλαβαινόμαστε μεταξύ μας ρε παιδί μου.Καλό μήνα να είμαστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. KAΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΗ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Maria Jose
    Δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ντομάτες? Για μένα αυτό είναι παραξενιά,χαχαχα! Καλό μήνα :)


    @barel
    Σωστόοος! Συμφωνώ απόλυτα :) Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    Τελικά φαίνεται ότι με είχα παρεξηγήσει και είμαι λιγότερο στραβόξυλο απ'όσο νόμιζα! Καλό μήνα Σκρουτζάκο, καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. σε όλους μας αρέσουν τα βιβλία παό το πρωτότυπο άλλα πόσες γλώσσες ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @mahler76
    Αγγλικά, Γερμανικά και ολίγα Γαλλικά (για να διαβάζω άνετα τη Γαλλική Vogue!)Καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτοιμοι για απογείωση?