Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Θέλω να μου προτείνετε...



... το πιό ευχάριστο, ανάλαφρο και διασκεδαστικό βιβλίο που έχετε διαβάσει! Μπορεί ν' ανήκει σε οποιοδήποτε λογοτεχνικό είδος (εγώ, για παράδειγμα, σε αυτή την κατηγορία βάζω και τα βιβλία του Ξενόπουλου, αλλά και τα αστυνομικά του Γιάννη Μαρή και της Αγκαθα Κρίστι!). Δεν με πειράζει αν δεν κρύβει βαθιά νοήματα...ας είναι και πιο "light"! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλό απόγευμα !



45 σχόλια:

  1. Ανάλαφρο και διασκεδαστικό δεν μπορώ να σκεφτώ...
    Η πρώτη όμως σκέψη για πρόταση βιβλίου που μου ήρθε είναι το "Η γυναίκα που πέθανε δυό φορές" οτυ Μάνου Ελευθερίου.
    http://www.bookstore.gr/results.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΟΡΧΕ ΜΠΟΥΚΑΙ
    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΑΦΡΟΣ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ!!!ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ...ΤΕΛΕΙΟ!!!ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΚΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΠΕΡΑΣΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @next_day
    Το έχω διαβάσει και είναι πραγματικά υπέροχο (το έχω και στα αγαπημένα μου, στο προφίλ)! Μου αρέσει πολύ ο Μάνος Ελευθερίου -και με την ιδιότητα του ποιητή και στιχουργού, αλλά και με αυτή του ραδιοφωνικού παραγωγού (κάνει εκπομπή στο Δεύτερο Πρόγραμμα, κάθε Τετάρτη). Φιλιά!

    @Παπαρούνα
    Δεν τον έχω ξανακούσει! Θα το κοιτάξω όμως :) Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    Τρελαίνομαι για Αρκά! Μου αρέσει πολύ ο Καστράτο και οι Χαμηλές Πτήσεις! Απίστευτες ατάκες! Επαιξα στο παιχνίδι :) Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λίνας Καπετανάκη, "Όχι, κάνετε λάθος". Επίσης, "Είσαι ένα κτήνος, Βίσκοβιτς", κάποιου Ιταλού συγγραφέα που τώρα μου διαφεύγει. Να υποθέσω ότι η Καραπάνου σε διέλυσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θα σου προτείνω της Ζωρζ Σαρρή το Ε.Π. Τρυφερό και ανάλαφρο, διαβάζεται σε 1-2 μέρες.

    Καλησπέρα και πολλά φιλάκια...
    Να προσέχεις πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @olivetreegirl
    Εκανα ένα search για το "Είσαι ένα κτήνος,Βίσκοβιτς" και νομίζω ότι πρέπει να το πάρω οπωσδήποτε! Της Καραπάνου διάβασα το μισό και το άφησα να ξεκουραστεί λίγο στη βιβλιοθήκη... (και είχα ξεκινήσει μια χαρά, αλλά έφτασα σ'ένα σημείο που είπα "όχι άλλο κάρβουνο!" Αλλη μια φορά το έχω πάθει, με την "Εντολή" της Δ. Σωτηρίου!) Σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις σου, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @lena_zip
    Αλλο ένα από τα αγαπημένα μου :) Αλλά αυτό ακριβώς ψάχνω, κάτι τόσο ανάλαφρο και ευχάριστο! Καλό σου απόγευμα, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "γυρίστε το γαλαξία με ωτοστοπ", Garth Jennings παλιά κυκλοφορούσε σε 5-6 βιβλιαράκια μικρού μεγέθους. τώρα το έχουν κάνει ενα 220 σελίδων!
    Αν πάντως θες ξεκούραση, υπάρχει πάντα και ο "μικρός πρίγκιπας". εγώ όσες φορές και να το διαβάσω δεν κουράζομαι και δεν το βαριέμαι.
    να μας πεις τί θα προτιμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χμ...διάβασα πρόσφατα το "Μικρες απιστίες μεγαλές τιμωρίες" της Ελένης Δαφνίδη και το βρήκα πολύ καλό! Για κάτι πιο ανάλφρο στο προτείνω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παπουτσάκια μου,

    Ένα πολύ ευχάριστο, χιουμοριστικό και ανάλαφρο βιβλίο είναι "Το μεγάλο κρεβάτι της show biz" της Κατερίνας Μανανεδάκη!! Γέλασα απίστευτα!!

    Φιλάκια πολλά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το ''eat pray love" της elizabeth gilbert ειναι πραγματικά ενδιαφέρον και ανάλαφρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπορώ να σου προτείνω ένα σαχλο, διακωμωδεί κάπως το κώδικα ντα βιντσι.. είναι το "μάγισσες φέρτε βότανα" του θοδωρή παπαθεοδώρου νομίζω. εγώ που το διάβασα είχα κάνει κοιλιακούς από τα γέλια... είχα στείλει κ μέιλ στον συγγραφέα να τον συγχαρώ κ μου απάντησε κ μιλάμε ακόμη χα χα χα. ΜΗΝ διαβάσεις Ξανθούλη. α πα πα πα πα. ζόρικος αν κ μου αρέσει. ουτε και τον Αλχημιστή, δεν είναι λάιτ αυτά. θα μπορούσες να πιάσεις το "δεν ήξερες δε ρώταγες" του σφακιανάκη. παλιό αλλά θυμάμαι πως είναι καλό, ανάλαφρο. αλλά χωρίς δισταγμό, να διαβάσεις το πρώτο που σου προτείνω.. εκτός κ αν δε σ αρέσουν οι σαχλαμάρες, οπότε, πάμε σε κάτι πιο ψαγμένο, κάτι σε χρόνη μισσιο. είναι λίγο πιο σοφτ απ τον Ξανθούλη κ τον διάβασα ευχάριστα.
    θα μπορώ να σου γράφω μέχρι το πρωί για βιβλία... από τα 12 μου διαβάζω λογοτεχνικά! τώρα θυμήθηκα ένα εξαιρετικά ανάλαφρο παιδικο-εφηβικό "η τελευταία μαύρη γάτα" αλλά δε θυμάμαι ποιανού είναι. το τελειώνεις σε μια μέρα κ αξίζει!
    αυτή τη στιγμή διαβάζω ένα που λέγεται "που είναι η μάνα σου, μωρή" τίτλος ε? είναι κάτι σαν αυτοβιογραφία μιας κοπέλας που έζησε σκοτωμούς και θανάτους στην οικογένειά της από κάποιον πόλεμο, θα σε γελάσω ποιόν..

    αχ σταματάω...

    φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Eκδόσεις ΚΟΑΝ, συγγραφέας Alfonso Sandres. Εξώφυλλο : κατάμαυρο. Τίτλος με άσπρα γράμματα : Όλα όσα γνωρίζουν οι γυναίκες για τους άντρες. Περιεχόμενο : πάνω από 200 ... λευκές σελίδες! Ναι δεν γράφει τίποτα μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να σου συστήσω τι? Το βιβλιοπωλείο που έχεις στο δωμάτιό σου το έχεις διαβάσει όλο? Είσαι σίγουρη? Αν ναι, πέρνα από τη δική μου βιβλιοθήκη, κάτι θα βρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ με Δημιουργία,χαχαχα!!!
    Όχι... εισαι βιβλιοφάγος και δεν τολμώ να προτείνω!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αναλαφρο,αστειο, διασκεδαστικο....Η εξολόθρευση της Μπάρμπι της Ελένης Δαφνίδη!Το σκεφτηκα κατευθείαν!Πραγματικά γελούσα μόνη μου όταν το διάβαζα!Απο την πρώτη σελίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το πρώτο βιβλίο που μου έρχεται στο μυαλό γιατί έχω διαβάσει πάρα πολλά και δε τα έχω συγκρατήσει όλα είναι της Αλκυόνης Παπαδάκη "το χρώμα του φεγγαριού" με ταξίδεψε... απλά το λάτρεψα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κι εμένα μου αρέσει η Αγκάθα Κρίστι... Όσο για το ερώτημα... Κάτσε να το σκεφτώ και αν μου έρθει καμιά καλή ιδέα θα επανέλθω...
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ολα τα βιβλια της Ελενας Ακριτα!!! θα κατουριθεις απο τα γελια.μιλάμε ότι δεν παίζετε η γυναίκα !!!

    Μικρές απιστίες μεγάλες τιμωρίες, της Ελένης Δαφνίδη.

    και ένα... (το είχα διαβάσει πολύ παλιά, αλλά μου έμεινε αξέχαστο)είναι το ... Κυρίες μου εκδίδομαι, της Μποντούα Σελλά.

    φιλιά μικρό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Dorothy ego eixa thimamai pethanei kyriolektika sta gelia me to Bridget Jones Diary kai to epomeno The edge of Reason. Den exo dei tis tainies giauto akrivos ton logo, giati eixa perasei toso ma toso kala me ta biblia pou den ithela na moy xalasoun ti diathesi an den itan kales. An diabazeis sta agglika sou protino kai ta biblia tis Adele Parks kai Marian Keyes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Μικρή φιλοσοφία του έρωτα" του Αλαίν ντε Μποτόν. Κυριολεκτικά ρουφιέται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Το χρυσό ΠιΠι
    Σταθερή αξία ο "Μικρός Πρίγκιπας"! Για το άλλο έκανα ένα search και διάβασα το story, πρέπει να είναι φοβερο. Σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις σου :)


    @One happy dot
    Δεν έχω διαβάσει κάτι από Ελένη Δαφνίδη. Αν είναι ανάλαφρο μου κάνει! Νομίζω ότι είναι και blogger η συγγραφέας? Thanx, καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Olga
    Ολγα μου, το διάβασα το καλοκαίρι και πέθανα στο γέλιο! Απίστευτο βιβλίο. Γενικά της Μανανεδάκη έχουν πλάκα, αλλά αυτό ήταν φοβερό. Ασε που πριν λίγα χρόνια, στη δουλειά που ήμουν είχαμε πολλά νταραβέρια με σελέμπριτις και ανθυποσελέμπριτις και όλα αυτά που περιγράφει στο "Μεγάλο κρεβάτι" τα είχα δεί από πρώτο χέρι! Δεν υπερβάλλει σε αυτά που γράφει. Φιλάκια πολλά!


    @Ανώνυμος
    Σ'ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου. Καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @maria
    Την "τελευταία μαύρη γάτα" τη λατρευω! Επίσης και όλα τα υπόλοιπα του Τριβιζά (ναι, το ξέρω ότι είναι παιδικά!) τη "Φρουτοπία", τα "Τρία Μικρά Λυκάκια"... Ξανθούλης μου αρέσει πολύ, ειδικά το "Υστερα ήρθαν οι μέλισσες" , αλλά λίιιιιγο βαρύς. Αυτό με τα βοτανα που γράφεις το είχα ξεφυλλισει μια φορά στο βιβλιοπωλείο, νομίζω ότι ήταν περισσότερο παρωδία για τις "Μάγισσες της Σμύρνης"? Αχ, άσε κι εγώ τρέλα έχω με τα βιβλία, αν αρχίσω δε σταματάω! Φιλάκια πολλά!!!


    @Vassilis
    χαχαχα! Απίστευτο! Κυκλοφορεί τέτοιο βιβλίο? Φαντάζομαι ότι αν βγεί αντίστοιχο γι' αυτά που γνωρίζουν οι άνδρες για τις γυναίκες, οι λευκές σελίδες θα είναι μερικές χιλιάδες :p Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Δημιουργία
    Ε, για να ρωτάω...τα διάβασα όλα! Ενα-δυο που έχουν μείνει είναι βαριά κι ασήκωτα, δεν είναι για την περίσταση :p



    @Ειρήνη
    χαχαχα! Μου έχει βγεί το όνομα, τι να κάνω!?! Φιλάκια πολλά πολλά (κι ας μη μου προτείνεις κανένα βιβλίο!!!) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Marietta
    Κι άλλη ψήφος για Ελένη Δαφνίδη. Πρέπει να ψάξω για τα βιβλία της! Thanks doll!



    @di-ne-tou
    Μου αρέσει πολύ η Παπαδάκη, αλλά αυτό δεν το έχω διαβάσει. Το αγαπημένο μου είναι η "Μπόρα". Σ'ευχαριστώ για την πρότασή σου, καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Aspa
    Κρίστι και Μαρής είναι η αδυναμία μου! Και Μάρκαρης, με τον "Αστυνόμο Χαρίτο". Και ο Σέρλοκ Χολμς μου αρέσει πολύ...Χμμμμ... Μαλλον θα έπρεπε να είχα γίνει ντετέκτιβ! χαχαχα! Φιλιά, καλό βράδυ!


    @Ξυπόλυτη
    Κι άλλη ψήφος για Ελένη Δαφνίδη! Δεν έχω διαβάσει βιβλίο της Ακρίτα, αλλά θυμάμαι ότι τη διάβαζα σε κάποια εφημερίδα (τα Νέα?) και είχε εξαιρετικό χιούμορ!Το "Κυρίες μου εκδίδομαι" δεν το έχω ξανακούσει, αλλά ο τίτλος και μόνο με προκαλεί να το ψάξω! Σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις. Φιλιά πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Dorothea
    Γειά σου Dorothea! Εγώ, αντίθετα, είδα την πρώτη ταινία και δεν μου πολυάρεσε γι'αυτό και δεν πήρα τα βιβλία. Θα τις έχω υπόψη μου τις δύο συγγραφείς που προτείνεις. Συνήθως προτιμώ να διαβάζω τα βιβλία στο πρωτότυπο. Εχω την εντύπωση ότι κάτι χάνεται στην μετάφραση :)



    @Maria Jose
    Λατρεύω τα βιβλία που διαβάζονται μονορούφι! Σ'ευχαριστώ για την πρόταση, καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Aγκάθα Κρίστι και ... ξερό ψωμί.
    Δεν νομίζω να υπάρχει βιβλίο της που δεν έχω διαβάσει.
    Με την Αγκάθα έχω σπάσει και ρεκόρ.
    4 βιβλία της σε μια μέρα έχει τύχει να διαβάσω;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Mαριέλλη Σφακιανάκη,Μην πατάτε τις ουρές,εκδ.Οδυσσέας
    Θα σκεφτώ περισσότερο και θα σου ξαναγράψω γιατί διαβάζω πολύ και πρέπει να αποφασίσω.
    Καλή σου μέρα!
    Μήπως ξέρεις τι ώρα έχει εκπομπή στο Δεύτερο,τις Τετάρτες,ο Μάνος Ελευθερίου;Με ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ΕΛΕΝΑ
    Ετσι ακριβώς κι εγώ, Αγκαθα και ξερό ψωμί! Το θέμα είναι ότι τα έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία της κι έχω ξεμείνει από ...υλικό, χαχαχα! Φιλιά!




    @ολα θα πανε καλα...
    Ο Μάνος Ελευθερίου είναι στο Δεύτερο (103.7), κάθε Τετάρτη στις 5 το απόγευμα. Μου αρέσει πολύ και η εκπομπή "Εδώ μεσάνυχτα!" με τον ποιητή Κώστα Τριπολίτη, κάθε Τρίτη στις 12 το βράδυ, στο Δεύτερο κι αυτή. Σ'ευχαριστώ για την πρότασή σου :)
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να προτείνω σεμνά και ταπεινά δύο βιβλία; το ένα είναι της Λίας Μεγάλου - Σεφεριάδη και λέγεται "Ο δρόμος είναι η χαρά" και πραγματικά διαβάζεται μονορούφι. Το άλλο είναι το Άσχημες και Μόνες, που δεν θυμάμαι τώρα συγγραφέα, αλλά θα το δω στο σπίτι και θα επανέλθω. τελείως διαφορετικά βιβλία ελλήνων συγγραφέων, με πολύ ζουμί κατά τη γνώμη μου. καλό σ/κ ντοροθουλάκι. φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Kαλησπέρα !!!
    Του Χόρχε Μπουκάι το "Να σου πω μια ιστορία" (επειδή είδα ότι στο προτείναν) δεν είναι καθόλου ανάλαφρο και διασκεδαστικό , ίσα ίσα είναι μικρές ιστορίες διδακτικές σαν παραμύθια για να σκεφτείς και να διδαχτείς , ο Μπουκάι είναι ψυχοθεραπευτής συγγραφέας !! Στο προτείνω σε κάποια άλλη στιγμή να το διαβάσεις, όχι τώρα που θέλεις κάτι ανάλαφρο !!
    Μήπως κάτι σε Αρκά ?? Μ αρέσει πολύ , αν σκεφτώ κα΄τι άλλο θα στο γράψω !!
    Να σαι καλά Ντοροθούλα

    Καλά το τραγουδάκι super, επειδή θέλω να ξεκινάει καλά η μέρα μου , το ακούω συχνά , μου φτιάχνει την διάθεση , πολύ καλή επιλογή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ααααα σκέφτηκα Η εξολόθρευση της Μπάρμπι, της Δαφνίδη θα σ αρέσει, είναι διασκεδαστικό , πολύ καλό !!
    Θα σ αρέσει , είναι μάλλον αυτό που ζητάς τώρα !!
    Καλό ΣαβΚύριακο
    ΥΓ το τραγουδάκι είναι διασκευή στα ελληνικά , από την μουσική επένδυση από μια παλιά ταινία των Μόντυ Πάιθονς!! φοβερή !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πώς έγινα βλάκας (Μαρτέν Παζ)

    απλά υπέροχο και καθηλωτικό. promise θα το διαβάσεις μέσα σε ένα βραδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Κοκκινοσκουφίτσα
    Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις προτάσεις σου! Καλό υπόλοιπο Σ/Κ Κοκκινοσκουφίτσα :)


    @Αθηνά
    Την έχω δεί την ταινία, "Life of Brian" λέγεται και είναι απίστευτη! Του Μπουκάι ξεφύλισσα 2-3 που βρήκα και όντως, δεν είναι και πολύ ανάλαφρα! Το τελευταίο που μου χρειάζεται είναι ένας ψυχοθεραπευτής που θα με βάλει να σκεφτώ :p
    Δεν βρήκα την "εξολόθρευση της Μπάρμπι" και πήρα τις "μικρές απιστίες...", πάλι της Ε. Δαφνίδη. Σ'ευχαριστώ για τις προτάσεις σου, καλό Σαββατοκύριακο! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @MAD
    Καλωσόρισες MAD! Σ'ευχαριστώ για την πρότασή σου, μου αρέσουν τα βιβλία που διαβάζονται ευχάριστα και γρήγορα. Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ALL!
    Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες για τις προτάσεις σας! Δυστυχώς κάποια από τα βιβλία που μου προτείνατε δεν τα βρήκα σήμερα για να τους κάνω το καθιερωμένο ξεφύλλισμα πριν αποφασίσω, αλλά έχω φτιάξει τη λίστα μου και θα τα ψάξω! Τελικά κατέληξα στο
    " Μικρές απιστίες, μεγάλες τιμωρίες" και έπεται συνέχεια! Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Α! Και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αν σου απαντούσε η κόρη μου θα ήθελες..καινούργια βιβλιοθήκη..να προτείνω το " κλειδί της Σάρας "της Τατιάνας ντε Ροσνιέ που μας άρεσε ιδιαίτερ.Αξίζει να το διαβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "Μεταξύ συρμού και αποβάθρας" της Έλενας Μαρούτσου - βγήκε λίγο πριν τις γιορτές από τις εκδόσεις Καστανιώτη...

    Καλό διάβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. «Το Δικαίωμα στην τεμπελιά» του Πωλ Λαφάργκ.
    Απο τα πιο ελαφριά βιβλία και τα πιο σοφά ταυτόχρονα που εχω διαβάσει.
    Καλο βραδυ Ντόροθυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @αχτίδα
    Απ'ότι έχω καταλάβει μοιάζουμε σε αυτό με την Ειρήνη, καταβροχθίζουμε βιβλία μετά μανίας :) Ευχαριστώ για ην πρόταση.Καλή εβδομάδα!



    @Prokopis Doukas
    Δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο από τη συγγραφέα, αλλά βρήκα μια περιγραφή του βιβλίου στο internet και νομίζω ότι είναι το επόμενο που θα διαβάσω :) Σ'ευχαριστώ πολύ, καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @faraona
    Το είχα ξεφυλλίσει κάποτε και είχα βρεί πολύ σωστή την άποψη του Λαφάργκ :) Σ'ευχαριστώ που μου το θύμισες! Καλή εβδομάδα, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτοιμοι για απογείωση?