Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Επίσημη πρώτη...


Δύσκολο πράγμα να ανοίγεις καινούριο σπίτι! Να το χτίσεις, να το βάψεις, να το επιπλώσεις, να τα βάλεις όλα στη θέση τους... Τώρα, όμως, τελείωσα με τις οικοδομικές εργασίες και -αφού έστειλα το γατί για αναγνωριστική πτήση!- ήρθε η ώρα να συστηθώ:Είμαι 27 ετών (28 παρά πέντε για την ακρίβεια, αλλά blog μου είναι, όσο θέλω γράφω) και έχω σπουδάσει Επικοινωνία και Μ.Μ.Ε. Δεν με λένε Dorothy, αν και θα είχε ενδιαφέρον.Μου αρέσει να παρακολουθώ θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Λατρεύω το διάβασμα, την γάτα μου και τις σοκολάτες. Πολύ μικρή ξεκίνησα σπουδές στο πιάνο και τη θεωρία της μουσικής, τις οποίες συνέχισα για πολλά-πολλά χρόνια. Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, ακούω τα πάντα (ή σχεδόν), γι'αυτό και σκοπεύω το μπλογκόσπιτό μου να είναι γεμάτο νότες. Γλυκάκι για το καλωσόρισμα δεν διαθέτουμε, καθώς η μπλογκοδέσποινα είναι κομματάκι ακαμάτρα, διαθέτουμε όμως τσαχπίνικα μολυβάκια για όποιον θέλει να μοιραστεί μαζί μου τις σκέψεις του. Με το δεξί λοιπόν! Ξεκλειδώνω...

12 σχόλια:

  1. πολυ πολυ ομορφα εισαι εδω και να σου ευχηθω καλο ξεκινημα....τι σημασια εχει πως σε λενε?εγω θα σε λεω ντοροθυ......εχω σπουδασει πιανο,θεωρια,και φωνητικη..πολλα χρονια κι εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Δημιουργία
    Ευχαριστώ πολύ! Γλυκάκι για τα καλορίζικα δεν έφερες, όμως!χα-χα!

    @Παπαρούνα
    Καλωσόρισες! Σε διαβάζω καιρό, από όταν άνοιξε το blog της η (μαμα)Δημιουργία. Συναδέλφισσα λοιπόν! Να φτιάξουμε την "Ορχήστρα των Bloggers"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντοροθυ μπαινω με το δεξι,αφηνω γλυκακια και γουρια για το καλο κι ευχομαι νασαι μαζι μας ολο το χειμωνα παρεουλα.
    Για το καλοκαιρι μετα θα δουμε....χαχα!!
    Ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει που η παρεα μας.

    πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με το δεξι λοιπον κι εγω, και σε καλοσοριζω στην μεγαλη παρεα μας.
    Θα περασουμε ομορφα εδω και θα τα λεμε συχνα πυκνα για διαφορα.!!!!!!!!

    εχουμε μια κοινη αμαρτια...την σοκολατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Faraona
    Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Παίρνω τα γλυκάκια (είμαι εθισμένη, τι να κάνω!) και τα γούρια και υπόσχομαι να δείξω καλή διαγωγή, ώστε να με θέλετε στην παρέα και το καλοκαίρι! Χα-χα-χα!

    @Πουαντερί
    Καλώς τη! Να περνάς όποτε θέλεις από το μπλογκόσπιτο μου. Αλλωστε, άνθρωπος που αγαπά την σοκολάτα = φίλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου εύχομαι το σπιτικό σου να είναι καλότυχο και πάντα γεμάτο με φίλους που αγαπάς! Η λαίδη και ο αλήτης είναι κουκλιά και μου θυμίζουν πολύ τα δικά μου γατόνια στα χρώματα! Να του χαίρεσαι! Τα φιλιά μου...καλορίζικα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ One Ηappy Dot!
    Καλώς την! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές. Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους, αλλά ιδιαίτερα για σοκολατόφιλες γατομαμάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να το γεμίσεις νότες και ομορφιά το μπλόγκ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kali arxi! Oraio to proto sou post. K akoma pio oraia ta endiaferoda sou, opos ta perigrafeis! Perimeno nea sou post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @gomena tu xuzuri
    Καλώς την! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εχουμε και κάτι κοινό εμείς οι δύο, αν θυμάμαι καλά από ένα ποστ στο παλιό σου blog: έχουμε κοπεί στο ίδιο μάθημα στο πανεπιστήμιο,από την ίδια καθηγήτρια (με λίγα χρόνια διαφορά βέβαια), χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτοιμοι για απογείωση?