Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Πίου και Ντολόρες (και καλό καλοκαίρι!)


Εν αναμονή της επόμενης βουτιάς (οκ, δεν θα αργήσει), θέλω να αφιερώσω μία ανάρτηση στα καινούργια φιλαράκια που έχουν κάνει κατάληψη στον κήπο -προς μεγάλη δυσαρέσκεια της Ζουζούς - Χουανίτας και του Ροδόλφου.

Ο Ροδόλφος, εδώ και κάμποσους μήνες, κάθε απόγευμα  έκανε την εμφάνισή του παρέα με μία κιουρία απροσδιορίστου ράτσας και χρώματος μεν, εξαιρετικά χαδιάρα και ναζιάρα δε. Αυτή ήταν η Παρδαλούψ με το όνομα (για τους φίλους Παρδάλω).  Η Παρδαλούψ, λοιπόν, η οποία μας επισκεπτόταν μόνο για φαγητό, διάλεξε την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού για να κάνει μετακόμιση: από την περασμένη Δευτέρα, έχει εγκατασταθεί στον κήπο, παρέα με δύο γατάκια. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως το ένα από τα δύο δεν είναι δικό της, αλλά από κάπου το μάζεψε και το φροντίζει μαζί με το φυσικό της τέκνο! Το αγοράκι (αυτό είναι το δικό της) πήρε το όνομα Πίου (πρωτότυπο). Το κοριτσάκι ( κοκκινομάλλα, με την τσαχπινιά στο μάτι, όταν δεν κοιμάται τρώει και όταν δεν τρώει γκρινιάζει )  από την πρώτη στιγμή που το είδα σκέφτηκα πως έπρεπε να το ονομάσουμε Ντόροθυ. Τελικά, πήρε το όνομα Ντολόρες κι εγώ (με ύφος συμπεθέρας που δεν της έβγαλαν το όνομα στα βαφτίσια) είπα δε βαριέσαι, τι Ντολόρες τι Ντόροθυ. Τέτοια μεγαλοψυχία!



Αγαπημένο χόμπι του Πίου είναι να δέρνει τη Ντολόρες.

Η μαμά Παρδαλούψ

Η μαμά τους επιβάλλει την τάξη, βεβαίως βεβαίως.  (Το ίδιο και ο Ροδόλφος, του οποίου - κατά λάθος φαντάζομαι -  του ξεφεύγει καμιά φάπα όταν τα μικρά προσπαθούν να φάνε από το πιάτο του.)






Ήρθε η ώρα να ευχηθώ καλό καλοκαίρι!  Σε κάποια άλλη ανάρτηση θα γράψω για τις εντυπώσεις μου από το πρώτο μπάνιο στα πάτρια, όπου αφενός μεν κάθε φορά ξεχνάω πόσο ρηχά είναι τα νερά (περπατάς, περπατάς, περπατάς, κοντεύεις να φτάσεις στην απέναντι όχθη, κοιτάς κάτω και το νερό σου φτάνει ακόμα στον αστράγαλο) αφετέρου δε εντυπωσιάστηκα όταν είδα ότι η παραλία (με γαλάζια σημαία παρακαλώ!) διαθέτει και δάσκαλο  surfing και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρχίσω μαθήματα στην επόμενη επίσκεψη (σ.σ: δεν είμαι φαν των θαλασσίων σπορ, είμαι φαν του δασκάλου :p )

Παίρνω τα κουβαδάκια μου και πηγαίνω παραλία!
 
Να περνάτε όλοι όμορφα, θα τα ξαναπούμε με τις δροσιές!

9 σχόλια:

  1. @ Δέσποινα
    Ευχαριστώ πολύ Δέσποινα! Κι εσύ να περάσεις πολύ όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα!
    Καλές βουτίτσες και καλή ξεκούραση!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ γέλασα με την ανάρτησή σου!!! Την λάτρεψα την Ντολόρες!!! Τί κούκλα που είναι!!!!!!!!!!
    Βασικά όλα είναι όμορφα! Οι γάτες είναι υπέροχα πλασματάκια!!!!!!
    Ντόροθύ μου εύχομαι όπου κι αν πας να περάσεις τέλεια!!!
    Να κάνεις πολλές βουτιές και σίγουρα μαθήματα σέρφινγκ!!! Πρέπει να εκτιμούμε τους καλούς δασκάλους όταν τους συναντούμε...:)))))))

    Φιλιά πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να περάσεις καλά! Καλές βουτιές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεεε, ιστορίες γι' αγρίους... Τι ονόματα είναι αυτά καλέ που δίνετε στα γατιά!!! Μέχρι να τα πεις, πάει!... Καλές διακοπές όμορφη Ντόροθυ, να περάσεις τέλεια, και φιλιά στον σέρφερ!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλό μήνα γατοφιλενάδα!!!!πάρα πολύ όμορφες και τρυφερές φωτογραφίες!!!!!τρελαίνομαι να διαβάζω γατοαναρτήσεις!!να δώσεις σε κάθε μουσούδα πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γατοφιλενάδα αν ευκαιρείς ρίξε μια ματιά σε αυτό το ποστ μου http://mayasfairytale.blogspot.gr/2012/08/meow-o.html πάρα πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πού είσαι εσύ; Πέρασα να πω καλό μήνα! Άντε...μαζέψου σιγά-σιγά!!!!

    Φιλιά πολλά!!!!
    :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτοιμοι για απογείωση?