Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Άι γουόντ του θενκ μάι μάδα, μάι φάδα...



... μάι μπράδα, μάι γάτα και φυσικά τον αγαπημένο ιστογείτονα Celsus, αλλά και την αγαπημένη μπλογκοφιλενάδα Daisy Crazy, που μου απένειμαν το tell me about yourself award. Σύμφωνα με τους κανόνες, τώρα πρέπει να αποκαλύψω εφτά πράγματα για μένα.

1. Κοιμάμαι με τα μάτια ανοιχτά. Εντάξει, όχι ορθάνοιχτα... μισάνοιχτα σαν στρείδια. Αυτό έχει προκαλέσει κάμποσα mini εγκεφαλικά σε όποιον με έχει δει (ευτυχώς όχι σ' εμένα, μουαχαχαχαχα! Εγώ απλώς κοιμάμαι...)

2. Φοράω γυαλιά ηλίου όταν έχει ήλιο, συννεφιά, ομίχλη, χιόνι, καλό καιρό, παλιόκαιρο, ακόμα και όταν ρίχνει ψιλόβροχο. Τα φοράω την ημέρα, αλλά και όταν σκοτεινιάζει. Επίσης, φοράω αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 30, χειμώνα καλοκαίρι (και άνοιξη και φθινόπωρο, duh!)

3. Λατρεύω την ΙΟΝ αμυγδάλου. Είναι η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή.

4. Στο νηπιαγωγείο, ζήτησα εν ψυχρώ από τον συμμαθητή μου τον Κυριάκο, επειδή μου άρεσε πολύ, να χωρίσει την αγαπημένη του και να τα φτιάξει μαζί μου. Αυτός το έκανε και μετά βολτάραμε στην αυλή πιασμένοι χεράκι - χεράκι, ενώ η ... απατημένη καθόταν σε μια γωνιά και μας παρακολουθούσε με βουρκωμένα μάτια. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν το κωλόπαιδο σε αυτή την ιστορία ήμουν εγώ ή αυτός.

5. Όταν / αν διασταυρωθούν τα βήματά μου με άνδρα που φοράει "midnight in Paris" του Van Cleef, θα γονατίσω επιτόπου και θα του κάνω πρόταση γάμου. Ακόμα και στη μέση του δρόμου!

6. Τώρα διαβάζω την "εποχή των άκρων" κι επειδή συνήθως διαβάζω το βράδυ, ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου, το άγχος μου είναι μήπως αποκοιμηθώ διαβάζοντας, μου πέσει το βιβλίο στο δόξα πατρί και μετά πως θα φύγει το σημάδι? ( το βιβλιαράκι έχει μόλις 774 σελίδες)

7. Σκάω γάιδαρο, όπως λέει και ο σοφός λαός. Βασικά, είμαι αγύριστο κεφάλι και ολίγον τζαναμπέτισσα.

Κανονικά πρέπει να το δώσω σε άλλους 15 μπλόγκερς, αλλά νομίζω ότι το έχετε πάρει σχεδόν όλοι. Το χαρίζω λοιπόν σε όποιον δεν το έχει πάρει και θέλει να μας αποκαλύψει 7 πράγματα για τον εαυτό του!

12 σχόλια:

  1. οκ με το 1 φρικάρισα εντελώς. νομίζω θα έχω εφιάλτες όλο το βράδυ μπρρρρρ
    Για το 2 κάνεις κακό στα μάτια σου και στο δέρμα σου. Και τα 2 χρειάζονται την ηλιακή ακτινοβολία. Για το 3 είμαι μέσα. Για το 4 ντροπή σου και να ξέρεις πως κι εσύ και ο λεγάμενος θα πάτε στην κόλαση. Δεν φοράω αρώματα οπότε το 5 δεν με αφορά. Το βιβλίο θα το τσεκάρω να δώ τι λέει. Α στο 7 κι εγώ ολίγον τι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χααχαχαχαχα!!! Δεν θα πάψω ποτέ να γελάω με αυτά που γράφεις! Να'σαι καλά, είσαι θεά! Καλημέρα, καλή εβδομάδα!!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιμάσαι με τα μάτια ανοιχτά;!!! Τέλεια! :))))
    Φτάνει που δε σε έχω δει φυσικά :))))

    Σου το'χω δώσει κι εγώ το βραβείο και πιστεύω πως σου αξίζει 100%

    Φιλάκιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε ρε κοπελα μου πες μου απορω πως δεν εχεις περισσοτερους αναγνωστες μπορει να γραφεις σπανια μα οταν το κανεις μας κεντριζεις να το χαρεις το βραβειακι σου και να μαθουμε και αλλα μυστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, είσαι απίστευτη!
    Απολαυστική οπως πάντα!!
    Φιλιά, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @mahler76
    Σιγά καλέ, τόσο spooky είναι να κοιμάται ένα άνθρωπος με μισάνοιχτα μάτια? :p
    Για το 4, τι να πω... αμάρτησα, το ξέρω. Υπήρξα pocket sized αντροχωρίστρα στα (πρώτα) νιάτα μου. Τον λεγάμενο έχω να τον δω 25 χρόνια (γιατί είμαι και παλιοχαρακτήρας, πρώτα τον έβαλα να χωρίσει και πριν καλά καλά τελειώσει το σχολικό έτος τον παράτησα), μπορεί να συναντηθούμε στην κόλαση και να γλεντάμε together πρώτο καζάνι πίστα, χοχοχο!
    Καλό απόγευμα γατούλη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @{Marianna}
    Γέλα παιδί μου!!! Το γέλιο χαρίζει υγεία και μακραίνει τη ζωή! (και δεν θυμάμαι άλλα τσιτάτα περί γέλιου, αλλιώς θα τα έγραφα :p )
    Καλή εβδομάδα, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @DaisyCrazy
    Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για το βραβείο:) Το διόρθωσα και στην ανάρτηση!
    Για τα μισάνοιχτα μάτια, μη φανταστείς ότι είναι τόσο τρομακτικό το θέαμα... Αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι ότι ο άλλος νομίζει ότι δεν κοιμάσαι, σου μιλάει, περιμένει απάντηση, ξαναμιλάει κλπ κλπ, ε... κάποια στιγμή φρικάρει λίγο!
    Καλή εβδομάδα, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @love2love
    Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ΕΛΕΝΑ
    Να 'σαι καλά Ελενα, σ'ευχαριστώ πολύ! Καλή εβδομάδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άργησες να εμφανιστείς μα τα κατάφερες να μικρύνεις το κενό...Εξαιρετική εξομολόγηση, χαχαχα
    *μα...τζαναμπέτισσα? Που τη θυμήθηκες τη λέξη? Μ'αρέσει πολύ...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @kovo voltes...
    Πως να την ξεχάσω την τζαναμπέτισσα, που (δικαίως) είναι η αγαπημένη προσφώνηση της μητρός μου για το άτομό μου? Τζαναμπετάκι, για να ακριβολογούμε (δώσε βάση στο υποκοριστικό -άκι).

    Έκανα ένα διάλειμμα, αλλά είναι καιρός να ξαναρχίσω της βόλτες μου στη μπλογκογειτονιά :)))
    Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτοιμοι για απογείωση?