Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Η ώρα της δίαιτας




Ήρθε η στιγμή, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που ξεκινάω δίαιτα. Για λίγο, έτσι για το καλό βρε, για να στρώσει (ακόμα) καλύτερα το καινούργιο skinny παντελονάκι μου και για να ξαναπάρω ό,τι χάσω μέσα στους επόμενους μήνες πίνοντας όλους τους φραπέ(δες) και τους φρεντοτσίνο αυτού του κόσμου. Πέρυσι παρέλειψα τη δίαιτα, γιατί έπαθα γαστρεντερίτιδα και ... ομαϊγκόντ! Μιλάω σαν αυτή στο "Ο διάβολος φοράει πράντα", που έλεγε ότι απέχει μια στομαχική ίωση από το ιδανικό της βάρος! Anyway, δεχόμεθα μηνύματα συμπαράστασης, success stories (πχ Αγαπητή Ντόροθυ, που να στα λέω: έχασα 3 κιλά συνοδεύοντας κάθε γεύμα με μια μεγάλη ΙΟΝ αμυγδάλου...) και προτάσεις για αντικυτταριτιδικά ματζούνια που δεν τα έχω ανάγκη που δεν κάνουν και τίποτα, αλλά έτσι για το placebo effect βρε αδελφέ!

25 σχόλια:

  1. ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μείωσε τις μερίδες του φαγητού σου απλά και αφαίρεσε όσο μπορείς τα γλυκά.Θα δεις τηυ διαφορά αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
    Καλή εβδομάδα Σκρουτζάκο! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @αχτίδα
    Δεν κόβονται τα άτιμα τα γλυκά, δεν κόβονται! Αλλά με μέτρο είναι εντάξει! Καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφταίνεις! Και μη μου πεις θέλω να χάσω δυο κιλά και 300 γραμ. γιατί θα σε μαλώσω.

    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό κουράγιο!!!
    Ολα μεσα στο μυαλό είναι πιστεύω!
    Φιλάκια, καλή βδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχως δεν μπορω να αντισταθω στα γλυκα !Υπαρχει αραγε διαιτα μονο με γλυκα ? χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγώ κορτσάρα μου θα κάνω τη δίαιτα της ομοιοπαθητικής εφέτο.
    θα τρώω αρνιά, κοκορέτσια, κοντοσούβλια, παστίτσιο, πιτογυρίδια, σουβλάκια, τηγανιτά πατατάκια, προφιτερόλ, μιλφέιγ, κρέμες γάλακτος, κρέμες ολαντέζ, μανιταρια κρεμες κ άλλα διάφορα νόστιμα πραματάκια. ε δε μπορεί, θα χάσω κανα κιλό.. :Ρ

    να πινεις πολύ νερό, να κόψεις το λάδι και το ψωμί, να τρώς συχνά και ελαφριά γεύματα, να βόσκεις όσο πιο συχνά γίνεται κ κάποια στιγμή θα χάσεις το κατιτις σου..
    εγώ πιστεύω πως γυναίκα χωρίς πιασίματα, δρόμος χωρίς σήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βρε καλώς την στη παρέα των εν διαιτα ευρισκομενων. Υποθετω βεβαια οτι εσυ μιλας και 4-5 κιλά που μεχρι να ερθει το καλοκαιράκι θα τα εχεις χάσει, στο ευχομαι με ολη μου τη καρδια. Εγω ως παλαιμαχη, ως συμβουλή δεν θα σου πω μην τρως αυτο η εκεινο, αλλα θα σου πω πως οτι και να κανεις σαν προγραμμα κοιτα να το ευχαριστηθεις, να περνα η μερα και να μην στεναχωριεσαι που δεν εφαγες το πιατο με τα μακαρονια και την κοκκινη σαλτσα π.χ. Κρατα μας ενημερες για τα κατορθωματα σου γιατι και οσα κιλα και να χασεις , κατορθωμα θα ειναι, αφου πως να το κανουμε το φαι ειναι απολαυση και οταν το στερουμαστε, ε υποφερουμε λίγο, λιγάκι. φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέρασα για μια καλημέρα.Καλή επιτυχία στην δίαιτα. Είμαι σίγουρη ότι το παντελονάκι θα το φορέσεις και σε πιο μικρό νούμερο μάλιστα.Αν θες γλυκάκι,δοκίμασε αυτό που έχω στο μπλόγκ μου με το γιαούρτι και τον ανανά.Είναι συνταγή από Ινστιτούτο αδυνατίσματος και είναι υπέροχο σαν γλυκό και χορταστικό.Μπορείς να το φας μόνο του για βραδυνο.Κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωχ... Έφτασε λοιπόν εκείνη η εποχή του χρόνου... Κουράγιο και σ' εσένα και σε μας τις υπόλοιπες που βρισκόμαστε στην ίδια μοίρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Δεν μπορώ δίαιτες πρωί-πρωί! Εαν δεν έχεις πάρει 10 κιλά όπως εγώ δεν σου λέω τίποτα :PPPPPPPPP
    Επειδή όμως σ΄αγαπάω πολύ θα σου δώσω μερικές συμβουλές.
    Κόψε το πολύ ψωμί και γενικά τους υδατάνθρακες και πίνε πολύ πράσινο τσάι (χωρίς ζάχαρη εννοείται!) και νερό με λίγες σταγόνες λεμόνι μέσα.
    Φιλιά και καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. έτσι για να ζουλεύεις θα αρχίσω και εγώ που ποτέ δεν την κρατάω πάνω απο 2-4 24ωρα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα παππουτσάκια αυτά μου έλειψαν πολύ!!
    Θα τα φοράω πιο συχνά!!
    Μου κάνουν ωραία μέση!! ;)
    Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Γιαγιά Αντιγόνη
    Οχι, ενταξει, κάτι ψιλά παραπάνω τα έχω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ΕΛΕΝΑ
    Συμφωνώ! Ολα είναι στο μυαλό (εκτός απο τα παγωτά και τις σοκολατίτσες που είναι στο ψυγείο) ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Anastasia's dolls
    Αν υπάρχει τη θέλω! Γίνομαι πειραματόζωο να δω αν λειτουργει, χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @maria
    Βρε Μαρακι, ανακατεύτηκα με όλα αυτά της πρώτης παραγράφου! Για να καταλάβεις, εκτός από το παστίτσιο που τρώω 1-2 φορές το χρόνο, το κοκορέτσι (το Πάσχα) αντε και κανενα σουβλάκι με μπιφτέκι ή κοτόπουλο μια φορά το μήνα (και ούτε) τα υπόλοιπα, ειδικα κρέμα γάλακτος κλπ, με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Οχι μόνο για δίαιτα, αλλά και για θέμα υγείας, πολυ βαριά είναι. Επομένως η ομποιοπαθητική διαιτα δεν μου ταιριάζει, αλλά καλή επιτυχια αν την κάνεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @KATERINA
    Εσύ Κατερίνα μου έχεις κάνει φοβερή πρόοδο! Βασικά πρέπει να ξεβαρεθώ και να αρχίσω να τρέχω λίγο στον διάδρομο, να κάνω και λίγο ποδήλατο (που τα έχω και σκονίζονται). Πιστεύω πως και μονο με αυτά θα είμαι οκ, αλλά δεν είμαι πολύ της γυμναστικής! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @erifili
    Ευτυχως Εριφύλη έχω φοβερή μαγείρισσα στο σπίτι ;) Φτιάχνει και η μαμά μου γλυκάκι με γιαούρτι και ζελέ, τέλειο σε γεύση και πολύ ελαφρύ. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @olivetreegirl
    Αχ ναι, έφτασε! Κουράγιο! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Μάτα
    Γεια σου Μάτα :))))
    Τρελαίνομαι για πράσινο τσάι. Μου αρέσει ένα που έχει μέσα φραμπουάζ, τέλειο. Βέβαια, οταν διάβασα κάπου ότι ένα φλυτζάνι πράσινο τσάι καίει 50 θερμίδες, άρχισα να υπολογίζω με πόσα φλυτάνια "καίγεται" μια σοκολάτα :p Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @MARILISE
    Ετσι μπράβο, θέλω συμπαράσταση! Πως λεει και το ανέκδοτο: κάνω δίαιτα 2 εβδομάδες και έχασα δεκαπέντε μέρες! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @next_day
    Welcome back! Ελπίζω να είσαι καλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια!! Σε καταλαβαίνω αλλά εγώ τι να σου πω! Αν δεις όλο γλυκά φτιάχνω!! Αλλά το μυστικό μου είναι να τα δίνω στους άλλους να τρώνε κι εγώ από μια μπουκιά μόνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Έτοιμοι για απογείωση?